Гра Еквестрія: Дівчина Роза в Стилі Рок

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Дівчина Роза в Стилі Рок

    Опис Гри:

    Гра Эквестрия Троянда в Рок-Стилі розповість про день, якого чекають всі дівчата, які проживають в однойменній країні. Рок-концерт це тобі не жарти, це шанс, як кажуть, і себе показати, і на інших подивитися.

    Але дивитися на інших не приносить особливого задоволення. Все-таки головним є момент здатися серед людей у найкращому вигляді. Дівчина, яку батьки нарекли Трояндою, пущі всіх інших разом узятих мріє про те, що коли вона з'явиться на заході, всі погляди будуть спрямовані тільки в її бік.

    Як це часто трапляється, в Троянди нічогісінько не виходить. А без твоєї допомоги і поготів не вийде. Так що скоріше берися за роботу. Зупини вибір на самій крутий одязі, яку тільки можна відшукати в арсеналі Троянди. Підбери стильні аксесуари, щоб образ можна було вважати завершеним. Не забувай про зачіску та макіяж. Тут ти можеш вдаватися до будь-яких жіночих хитрощів, щоб досягти мети. А метою є отримати на виході саму красиву і стильну дівчину, яка затьмарила своєю красою всю наявну на концерті публіку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам