Гра Бійки зі зброєю: Лють Стикермена!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Бійки зі зброєю: Лють Стикермена!!
    Оцінка: 584 очок, Голосів: 146

    Опис Гри:

    Справжня кривава бійка зі зброєю за участю чорних чоловічків. Вам доведеться грати за Стікермена справжнього професіонала, який знає не тільки бойове мистецтво боротьби кулаками, але і на різних видах озброєння. У цій бійці зі зброєю і без неї у нашого головного героя немає ніякого вибору, втекти неможливо, з усіх боків нападають цілі натовпи спеціально навчених чорних чоловічків, метою яких є знищити Вас. Вам залишається тільки одне, зробити глибокий вдих, згадати абсолютно все, що Ви ввібрали в себе, коли набирали професійний досвід воїна. Ігри бійки зі зброєю допоможуть Вам знайти в головному герої поклик предків для захисту свого життя та захисту близьких від великого числа ворогів.

    Геймплей

    Для Стікермена стало дуже небезпечно перебувати одному на вулиці. Усілякий зловісний провулок таїть у собі цілий рій небезпек і неприємностей. Але Стікермен стиснув свої кулаки і налаштувався на цей поєдинок з усіма, хто збирається перейти йому дорогу. Ігри бійки зі зброєю вимагають стійких нервів і вмілого поводження останнім. Варто приготуватися перед цією хвилею насильства. Ось перший озвірілий натовп вбивць, справжніх найманців-професіоналів біжить з дрючками, ножами на Вас. Приборкаєте їх гарячковість і пришпиліть важкими ударами свого кулака або підібраною зброєю до землі, щоб ворог знав, що він чинить погано.

    Провідник безликих чорних чоловічків готовий нести втрати з боку своїх навчених найманців, тільки заради однієї мети, щоб отримати голову Стікермена, самого заклятого для нього ворога. Тому доведеться гарненько напрацювати тактику бою і передбачати можливі свої слабкі сторони і зробити їх сильними.

    Так як найманці, заслані за головою Стікермена намагаються всіма силами його знищити, то ясна річ, це вони роблять непросто так, а за хорошу винагороду. Коли в черговий раз вибиваєте мізки цим різношерстим найманцям, не забувайте збирати золоті монетки, щоб заробити на заміський будиночок і хорошу машину, після того, як зможете зупинити цей раптовий наплив бандитизму у своєму рідному місті.

    Як відомо вразливих воїнів не буває, у кожного є своє слабке місце. Тому пропускаючи удари від чергової неймовірної кількості головорізів, не випускайте з уваги воронів, що несуть різні засоби для відновлення життя, а також для збільшення сили удару. Червона рідина в колбі, яка дістанеться Вам від літаючих воронів, принесе Вам необхідне поповнення червоної смужки Вашого героя Стікермена, якого Ви намагаєтеся звільнити з цієї халепи. Синя колба - це повернення сил, витрачених на багатьох злих чорних чоловічків.

    Кулачний бій і вміння застосовувати їх в різних ситуаціях - це безсумнівно хороший навик справжнього бійця, але коли передбачається можливість підібрати розжарений шматок викованої сталі з тонким лезом, краще брати швидшу зброю для бійки, щоб по-справжньому переполовинить орди вбивць.

    Управління в грі бійки зі зброєю: Відплата і лють Стікермена

    Управління головним героєм здійснюється з допомогою знайомої комбінації WASD. Для ударів і інших трюків використовуються клавіші клавіатури J і K. Якщо виникає гостра необхідність у взаємодії з яким-небудь предметом стане в нагоді клавіша L. Також Ви можете використовувати останню клавішу комбо ударі зі зброєю. Це стане в нагоді, якщо Ви бажаєте направити меч правосуддя в натовп найманців-вбивць.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам