Гра Контр Страйк: Битва 3

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Битва 3
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Запрошуємо вас ознайомитися з грою Combat 3. Це чудовий тривимірний FPS-шутер, де ви зможете досхочу поборотися з гравцями по всьому світу. При чому, така заява не є голослівним. Насправді в гру Combat 3 відіграють різні люди, які живуть в найвіддаленіших куточках планети. Головне, щоб була наявність Інтернету і сякого-такого комп'ютера. Техніка тут вже не має значення, лише б чоловік знав свою місію і вмів правильно керувати героями.

    Перш ніж почати грати в Combat 3, потрібно підключитися до вибраного сервера і визначитися з кольором команди. Після чого можна починати свою захоплюючу пригоду.

    На самому початку гри вам буде дано певну кількість зброї. Різноманітністю воно не вражає – пістолети і ножі. Щоб збільшити наявний арсенал, гравець повинен знаходити додаткову зброю самостійно в процесі гри. Краще не ігнорувати таку можливість, щоб отримати додаткову перевагу перед ворогами.

    Важливе в цій справі вміння – влучність. Вам доведеться вбивати інших гравців, причому швидкість має значення. Чим швидше ви зробите постріл, тим краще. Інакше можете отримати кулю раніше, ніж надішлете свою у ворога.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам