Гра Контр Страйк: Битва 4

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Битва 4

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в багатокористувацький шутер від першої особи Combat 4. Як можна здогадатися з назви, цей Інтернет-розвага є четвертою частиною нашумілої серії ігор, які вже встигли завоювати шанувальників з усього світу.

    Ви зможете створювати власну команду, вибираючи її колір самостійно: червоний або синій. Залежно від вибраного кольору змінюється процес гри.

    Під час ігрового процесу у вас будуть противники і союзники. Що робити з противниками, думається, пояснювати зайвий раз не потрібно. Скажемо тільки, що краще їх винищити якомога швидше, кожна секунда зволікання може коштувати вам життя, адже виграє той, хто почне першим вести вогонь по ворогу.

    А от з командою справи йдуть дещо іншим чином. Багато людей, починаючи битву, вважають, що краще діяти поодинці. Це твердження в корені невірно – гра командна, отже, вона передбачає колективне мислення. Ви будете праві, якщо не станете координувати свої дії з іншими гравцями. Зрештою, таке егоїстичне поведінка може породити хаос, що, в свою чергу, приведе вас до програшу.

    Combat 4 виконана в класичному жанрі стрілялки, вам буде видано зброю, з якого ви зможете вибирати відповідне.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам