Гра Битва 2: Мультіплєєрний шутер в стилі Лего або Майнкрафта

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Битва 2: Мультіплєєрний шутер в стилі Лего або Майнкрафта
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Вас можна назвати шанувальником ігор Майнкрафт? Або Лего? Якщо так, тоді гра Combat 3 точно доведеться вам за смаком – вже можете в цьому не сумніватися. Класичний варіант стрілялки постане перед вами, як тільки ви нажнете кнопку Нехай або Play.

    Але перш ніж зробити це подумайте, який зброю ви виберете. Адже вибір, вибачте за тавтологію, в цій грі величезний. Ви зможете вибрати собі те, що давно хотіли випробувати. На щастя чи на жаль, випробування пройдуть не в реальному житті, а на моніторі вашого персонального комп'ютера або ноутбука. І бажано не повторювати все побачене в реальному житті, ви повинні розуміти, що гра Combat 3 онлайн не повинна виходити за межі Інтернету.

    В онлайн-іграх ми розслабляємося, випускаємо пар і втрачаємо стресу після виснажливого робочого дня або навчальної тижня. Звичайно, багато психологи твердять, що ігри, особливо такі стрілялки як Combat 3, можуть розвивати в людині агресію і ненависть, але поміркуйте самі: ви вихлюпує негатив, і, погравши, повертаєтеся у світ нормальною людиною. А якщо тримати все в собі? Тоді точно можна брати рушницю і йти розбиратися з кривдниками в реальному житті.

    Тому ми впевнені, що гра Combat 3 не шкодить людині зі стабільною психікою і емоційним фоном. Але все ж будьте пильні і робіть собі деякі перерви в грі. На всяк випадок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам