Гра Лабіринт: Бджілка пошук виходу

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Бджілка пошук виходу

    Опис Гри:

    Гра DeliBEEry пропонує тобі побувати в ролі бджоли. Це маленьке комаха знайшло жолудь. Тепер наша героїня намагається донести знахідку додому, щоб порадувати нею рідних і близьких. Але зробити це буде непросто. По-перше, жолудь набагато перевищує розміри бджоли. А по-друге, шлях належить далекий і повно небезпек. А ще справа розгортається в лабіринті.

    Отже, наша героїня заплуталася. Вона навіть гадки не має, в яку сторону потрібно рухатися. Тим більше що пізніше виявилося – бджола не може доторкатися до стін лабіринту, тому що це їй віддається болем. Таким чином, тобі потрібно провести героїню через весь лабіринт, не торкаючись до його стін. Не забувай, що жолудь повинен бути завжди на місці, його не можна втратити. А ще остерігатися ворогів, якими просто кишить це місце.

    Як бачиш, ця гра досить різнопланова. Крім того, що тобі потрібно відшукати вихід, так ще і жолудь при цьому потрібно не втратити, і від ворогів необхідно рятуватися. Але в тебе все повинно вийти. Не залишиш же ти бідолашну бджілку в біді? У разі вдалого завершення гри комаха віддячить тобі відерцем меду. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам