Гра Макіяж Мерилін Монро

    Оцінка: 1237 очок, Голосів: 282

    Опис Гри:

    Хто в сучасному світі не чув про неперевершену і привабливу Мерлін Монро. Напевно всі блондинки в світі, хоч один раз в житті робили собі таку ж зачіску і такий же макіяж як ця всесвітньо відома суперблондинка.

    Адже вона визнана ікона стилю і сама красива і бажана жінка в світі.

    І уявіть собі що ця мега зірка виявилася у вашому кріслі стиліста-візажиста і чекає що ви зробите їй оригінальний але дуже ніжний макіяж, який би відповідав її образу і стилю.

    Але попереджаємо вас відразу ж, падати від цієї несподіванки не варто - адже це зовсім не вихід для професіонала. Єдиним для вас вірним виходом з даної ситуації-це закликати вам на допомогу свою бурхливу фантазію і придумати, як можна змінити стиль і без того бездоганною Мерлін Монро. А можливо, вам і не захочеться зовсім нічого не змінюючи і так в ідеальному популярному образі зірки і для вас буде досить просто розставити всі необхідні ефектні кольорові акценти.

    Як ви думаєте поступити в цій складній але дуже відповідальній ситуації?

    Адже вам так само як і нам цікаво, чи зможете ви зробити для неперевершеної Мерлін ще більш вдалий сценічний образ і здивувати всіх її фанатів творчості.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам