Гра Мортал комбат 2013

    Ігри » Ігри Мортал Комбат » Гра Мортал комбат 2013
    Оцінка: 833 очок, Голосів: 198

    Опис Гри:

    Для всіх шанувальників і новачків, пропонуємо зіграти в нашу нову гру"Мортал комбат 2013", в якій ви можете насолодитися справжніми чоловічими битвами з справжніми професійними бійцями.

    Вибори президента вилились на запеклу сутичку серед бійців Мортал Комбат. Тільки один з них зможе стати переможцем і зайняти місце президента. І повірте, ніякої пощади до переможених у нашій грі "Мортал комбат 2013" не буде.

    У цій прикольній грі вам належить прийняти участь у політичних протистояннях, які вже придбали зовсім нову форму. За пост президента нашим кандидатам чекає дуже важкий бій на рингу! А нашими персонажами на титул президента будуть: Барак Обама, Джон МакКейн, Хіларі Клінтон та багато інших учасників, бажаючих зайняти цей високий пост у державі. І пам'ятайте, що тільки переможець отримає бажану посаду.

    Вам необхідно вибрати одного з наданих вам кандидатів на бій і починайте розбиратися з вашими конкурентами. Вперед, розчистіть собі шлях з використанням грубої сили, а не банальних рейтингів і дебатів!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам