Гра бродилка в кам'яному столітті

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка в кам'яному столітті
    Оцінка: 227 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    У цій грі ти потрапиш разом з другом в кам'яний вік. Цікава бродилка навряд чи залишить вас байдужими. Але все по порядку – почнемо з самого початку.

    Отже, чоловік і дружина захотіли отримати багато золота. До них дійшли чутки, що там-то знаходиться дуже багато того, що вони шукають. Ось подружжя, недовго думаючи, вирішують відправитися в подорож для погоні за золотом. При цьому вони зовсім не очікували того, що з ними сталося.

    В місце, куди вони потрапили, небезпеки гуляють на кожному кроці. А ще безліч перешкод, які потрібно подолати в обов'язковому порядку. Пройти гру можна тільки працюючи синхронно, весь час допомагаючи один одному. У грі треба відшукати монети, зроблені з золота. Але їх треба не просто знаходити і збирати, адже кожна монетка прихована загадкою, яку ще належить розгадати. Тільки таким чином можна переходити з рівня на рівень без найменших втрат – тобто, роблячи все правильно. Будь обережним, і не попадися в розставлені ворогами пастки, інакше ризикуєш ніколи з них не вибратися. Зверни увагу, що чоловік досить сильний персонаж, бо він уміє справлятися з дуже важкими перешкодами. А дружина, за рахунок того що вона маленька, може проходити крізь найдрібніші щілини.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам