Гра Овечки 4: Втеча з Зомбі Ферми

    Ігри » Ігри Овечки » Гра Овечки 4: Втеча з Зомбі Ферми

    Опис Гри:

    Як ти ставишся до зомбі-тематиці? Запитуємо, тому що цей гейм як не можна краще описує ситуацію Апокаліпсису. Гра Зомбована Ферма розповідає про страшний вирусняке, який казна-звідки взявся на фермі. Більше того, ця хвороба прогресує семимильними кроками. І все б нічого, якби від вірусу не страждали тварини.

    Уяви тільки, всі мешканці ферми заражені. Всі тварини потихеньку перетворюються в ходячих мерців. А сталося це тому, що у багатьох просто не було відповідної щеплення. Благо, одна вівця виявилася прищепленої, бо у цієї тварини виробився величезний імунітет перед вірусом.

    Як би сумно це не звучало, але у головного героя зовсім немає шансів повернути все так, як було до зараження. Це просто-напросто не під силу одній вівці. Тому баранчика замислюється про те, як не виказати свого становища серед колишніх співвітчизників, який зараз перетворилися в зомбі. Трохи поживши в такій обстановці, вівця розуміє, що терпіти подібне більше сил немає, і тому приймає рішення покинути межі ферми як можна швидше. Ясна річ, що без зброї неможливо побороти натовпу зомбаков. Як на зло, серед всього рушниці вівця знаходить лише одну косу, та з допомогою цього предмета збирається розчистити собі дорогу. Так, когось доведеться прикінчити, але все це буде робитися виключно з точки зору захисту. Зроби все можливе і навіть неможливе, щоб овечка вижила і вибралася з ферми.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам