Гра Чудовий поцілунок

    Оцінка: 1132 очок, Голосів: 272

    Опис Гри:

    Всі з нас напевно пам'ятають казку про сплячу красуню, яку розбудив тільки поцілунок того, хто її по-справжньому любив. У казках дуже часто можна вирішити деякі проблеми, що виникли, звичайним поцілунком.

    Але зараз, казковій країні загрожує справжня небезпека. Як завжди, головний лиходій казок - зла відьма, оселилася неподалік і збирається перетворити всіх жителів нашої казкової країни в холодних та бездушних істот. Правда, це дуже жахливо, і ми не можемо цього допустити і обов'язково повинні допомогти жителям казки.

    А що може побороти бездушну і злу відьму - ну звичайно ж щира любов, тільки вона в змозі протидіяти жахливим чарам відьми.

    Допоможіть жителям казкової країни, і врятуйте їх чарівний край від жахливого вимирання . Вам необхідно виявляти свої почуття, незважаючи на погрози і бути навіки перетвореними в холодний бездушний камінь.

    Вам необхідно цілуватися зі своєю коханою як можна довше і пристрасніше. Але не варто занадто геройствувати. Намагайтеся зайвий раз не потрапляти злий і страшній відьмі на очі. Ви повинні бути надзвичайно обережні. Бажаємо вам удачі! Ми впевнені що ви обов'язково допоможете чарівній країні в біді, яка спіткала її жителів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам