Гра Поу: Шеф кухар

    Ігри » Ігри Поу » Гра Поу: Шеф кухар

    Опис Гри:

    Якщо вас попросять представити інопланетянина, яким ви її намалюєте у своїй уяві? Напевно це буде один з образів з голлівудських фільмів – зелений чоловічок з руками і ногами, трохи нескладною головою і вухами, схожими на локатори. А ще у інопланетян величезні очі.

    Але не всі саме так уявляю собі прибульців з іншої планети. Справа в тому, що деякі люди думають, що в інших цивілізаціях мешкають істоти, які зовсім не схожі на нас. Розробники онлайн-ігри Pou Шеф Кухар, наприклад, уявляють собі інопланетянина у вигляді картоплини без рук і ніг. Та й взагалі без усіх кінцівок. Ось це фантазія. І мало того, подібний індивід ще і вміє готувати. Як йому це вдається – загадка, але все ж вдається.

    Отже, давайте знайомиться – субстанція перед вами є живою істотою і звати її Поу. Сьогодні Поу спробує себе в ролі ресторатора, і не просто, а шеф-кухаря. Начальство не дуже-то довіряє здібностям дивної істоти, що, втім, цілком зрозуміло, тому постійно перевірятиме якість приготованих нею блюд. А завдання геймера – керувати інопланетянином Поу так, щоб причепитися до його роботи не було за що. Ось це гра! Але вона, впевнені, захопить вас надовго, так що запасайтеся часом!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам