Гра Перукарня для подружок

    Оцінка: 890 очок, Голосів: 215

    Опис Гри:

    Мрієте побувати у справжньому професійному салоні краси? Зараз у вас є унікальна можливість зробити це онлайн на нашому сайті.

    Відвідайте нашу розкішну салон-перукарню і допоможіть впоратися з роботою його привабливій але віртуальній господині - Сонечці.

    Вам треба буде допомагати їй двома способами. Ви можете допомагати граючи в своє задоволення, виконуючи всі побажання клієнтів салону. Або ж, спробувати заробити за свою роботу, певну суму грошей протягом відведеного для цього часу. Вирішувати вам, який з наданих варіантів гри вам припадуть до смаку і настрою.

    Попереджаємо, що часу у вас буде не дуже багато - всього-на-всього чотири хвилини. Так що будьте готові до того, що вам доведеться дуже сильно постаратися, щоб догодити всім учасникам гри - її неугамовній, суворій, але справедливої господині, і її постійним клієнтам, які вже звикли до високої якості обслуговування. Це унікальний для вас шанс, навчиться в онлайн режимі обслуговувати клієнтів у професійному салоні-перукарні. Бажаємо вам професійних успіхів в освоєнні бажаної професії. Покажіть свою стильну фантазію.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам