Гра Дум

    Опис Гри:

    Якщо вас попросять, не замислюючись, назвати класичну гру шутер, прародительку всіх сучасних ігор, яку відповідь ви дасте? Підказка – про цю гру знають навіть ті, хто ніколи в житті не захоплювався комп'ютерними іграми. Ну що ж, якщо ви назвали Doom, тоді ви справжній геймер.

    Немає на світі людини, яка б нічого не знав про цьому шутері. За мотивами даної комп'ютерної гри вже знято кілька частин фільму, який, щоправда, викликав невеликий потік критики у справжніх шанувальників гри. Справа в тому, що сценаристи дуже сильно змінили головний сюжет, що викликало обурення. Втім, якщо дивитися на картину в цілому, то вона вразила шанувальників жанру.

    Якщо ж ви тимчасово жили на іншій планеті, де оглухли й осліпли, а зараз повернулися назад і жодного разу вперше почули про гру Doom, постараємося коротко описати про що йде мова у грі.

    Дія йде в науковій лабораторії майбутнього, років так через 30 після нас. Звичайно, в таких надсекретних лабораторіях проводяться всякі експерименти, що дозволяють створювати нові види живих істот і різних монстрів. І коли-то у всіх створених персонажів вийде вибратися на волю і помститися людству на роки, проведені в клітці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам