Гра Остання Битва: Місто Апокаліпсису 3д

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Остання Битва: Місто Апокаліпсису 3д

    Опис Гри:

    Місто апокаліпсису Остання Битва - MMO гра, яка пропонує вам відправитися в покинутий і практично зруйноване місто, щоб битися з мутантами і іншими монстрами. Звичайно, така подорож обіцяє бути захоплюючим.

    Тим більше, гра являє собою шутер, де ви зможете зіграти з іншими гравцями зі всієї планети. Так набагато цікавіше, ніж воювати з ботами. Справа в тому, що ви не зможете продумати їх логіку і відстежити дію – все-таки розум людини і його мислення відрізняється від розумного інтелекту машини. Крім того, людині властиво робити помилки і погані вчинки – а це, погодьтеся, важливо під час вирішальної битви.

    Якщо ви любите подібний вид відпочинку, як онлайн ігри, і є шанувальником жанру стрілялки, гра Остання Битва відмінно прикрасить ваш вечір, а часом і добу – дивлячись. На скільки ви натура захоплива.

    Крім того, тут у вас буде багато зброї з усього світу, і ви зможете вибирати те, що підходить саме вам, з чого давно хотіли постріляти всмак. Перед тим, як кинутися в бій, трохи потренуйтеся, націляйтесь. Не радимо відразу йти на барикади з перших секунд гри, така необережність чревата наслідками.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам