Гра покришки Тачки

    Ігри » Ігри Тачки » Гра покришки Тачки
    Оцінка: 915 очок, Голосів: 224

    Опис Гри:

    Шанувальники яскравих і надзвичайних персонажів з мультфільму "Тачки" тепер в нашій захоплюючої грі "Покришки". Без цього дуже важливого предмета, наші герої не змогли б підкорювати траси і здобувати перемогу в заїздах. Від якості покришок, залежить дуже багато чого, а головне - результат перегонів.

    Пропонуємо вам зіграти в нашу нову захоплюючу гру "Покришки", в якій герої популярного анімаційного серіалу виступають в якості персонажів нашої гри з різними можливостями і величезним набором характеристик. Тут всі дії в грі відбуваються навколо Гвідо, який є самою веселою і спритною тачкою з мультфільму.

    Керування грою "Покришки" передбачає жонглювання такими знайомими і важкими покришками. Цим захоплюючим ремеслом наш головний герой Гвідо володіє дуже добре, вам всього лише доведеться трішечки допомогти нашому герою, щоб при процесі жонглювання він не впустив велику кількість покришок.

    Вам доведеться постаратися залишаючи колеса в повітрі якомога довше з допомогою комп'ютерною мишки, адже саме від цього залежить тривалість вашого ігрового процесу і ваша перемога в цій грі.

    Гра дуже весела і барвиста, вам потрібно сконцентруватися і почати жонглювати колесами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам