Гра Легенда про вампіра

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Легенда про вампіра
    Оцінка: 268 очок, Голосів: 77

    Опис Гри:

    Дуже могутній і стародавній вампір-чаклун прожив вже дуже довгу вампирське життя, і за неї встиг зробити чимало великих справ. Але роки дають своє і навіть вампір став втрачати сили і чарівник починає покидати цей світ. І все б нічого, але в роки його розквіту він встиг нажити дуже велику кількість ворогів, як серед звичайних людей, так і серед таких неймовірних фантастичних персонажів. І тепер нашому старому герою загрожує небезпека і він не може покинути цей світ спокійно. Він потребує вашої допомоги, адже він навіть не може заснути спокійно в своєму склепі.

    Герой нашої прикольної гри "Легенда про вампіра" - це молодий найманець, який готовий виконати будь-яке завдання, навіть дуже складне і нездійсненне, заради того, щоб заробити побільше грошей і отримати свою славу.

    Для хорошого заробітку, він вирішив записатися в охоронці старого чаклуна і зобов'язується за сім ночей охороняти його сон від всіх, хто захоче йому перешкодити.

    Нашому охоронцеві потрібно пройти дуже багато складних і небезпечних битв та випробувань, але обіцяна йому нагорода того варто, нехай і з вашою допомогою у нього точно має все вийти і він обов'язково впорається з поставленим йому завданням.

    Швидше приступайте до гри і доведіть, що ви можете бути корисним нашому герою!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам