Гра Вихованці Вінкс

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці Вінкс

    Опис Гри:

    Гра Вихованці Фей Вінкс розкриє тобі один секрет з життя знаменитих дівчат. Відомо, що наші героїні обожнюють тваринок. Але де вони їх беруть? І як вони за ними доглядають? На всі ці питання ти дізнаєшся в результаті проходження гри, яка неодмінно тобі сподобається.

    Отже, для початку тобі потрібно обладнати місце для домашнього улюбленця. Так що обери кімнату в будинку і заправ її потрібними предметами інтер'єру. Для цього потрібно активувати ліву область ігри, клікнувши по цьому місцю мишкою. Таким чином, ти здійсниш перші покупки, які, по суті, тобі нічого стояти не будуть, тому що зробити це можна без витрати зірочок. Після цього вирушай в зоологічний магазин, щоб купити майбутнього жителя щойно обладнаної кімнати. Коли ти обзаведешься вихованцем, йому потрібно забезпечити цілодобовий догляд. Грай з улюбленцем, годуй його і пої, купай і давай час на відпочинок.

    Гідний догляд вимагає фінансових витрат. В даному випадку в якості грошей виступають зірки. Якщо перші покупки обійшлися тобі безкоштовно, то за всі інші придбання доведеться платити. Загальну суму зірочок ти завжди зможеш дізнатися на лівій частині ігровий області. Якщо зірок мало, їх потрібно поповнити. Зробити це можна за рахунок трюків домашнього улюбленця – чим крутіше трюк, тим більше зірок з'явиться на твоєму аккаунті і, відповідно, тим більше можливостей у тебе буде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам