Гра Час Пригод: Епік Квест!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Епік Квест!!
    Оцінка: 2148 очок, Голосів: 487

    Опис Гри:

    Час пригод - це американський мультсеріал, який створений Пендлетоном Вордом і спродюсований відомими компаніями Frederator Studios і Cartoon Network Studios. Цей барвистий мультсеріал розповідає про захоплюючі пригоди маленького хлопчика Фінна, а також його вірного друга - собаки мутанта Джейка, які проживають в постапокаліптичному світі - Землі Ууу. Маленький хлопчик Фінн і його вірний пес мутант Джейк живуть у будинку на дереві і найбільше вони люблять цікаві пригоди. А ті, знаходять їх самі або ж, наші герої отримують їх як місію від жителів Землі Ууу, адже наші герої - справжні лицарі, які рятують всіх, хто потрапив у біду і потребує їх допомоги.

    Пропонуємо вам прямо зараз опинитися всередині нашої комп'ютерної гри і разом з нашими героями взяти участь у чергових цікавих пригодах в нашій грі "Час Пригод: Епік Квест".

    Наші головні герої відважний Фінн і його вірний друг пес Джейк, опинилися у віртуальній реальності в самому епіцентрі комп'ютерної гри. І тепер їм нічого більше не залишається, як пройти цю гру від самого початку до кінця, для того, щоб вони змогли вибратися на волю. Управляйте переміщеннями наших відважних друзів за допомогою клавіш зі стрілками на вашій клавіатурі. Для зміни провідного персонажа використовуйте кнопку Z, а для здійснення атаки або взаємодії з інтерактивними об'єктами гри натискайте пробіл. Для того, щоб наші герої змогли відкрити інвентар - тисніть на клавішу Х.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам