Гра Час Пригод: Снігова погоня!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Снігова погоня!!
    Оцінка: 466 очок, Голосів: 124

    Опис Гри:

    За Бімо ведеться справжнє полювання! Вам необхідно втекти від переслідування разом з нашими відважними героями Фіном і Джейком в нашій дивовижній і захоплюючій грі "Час Пригод: Снігова погоня".

    Наші відважні герої Фінн і Джейк біжать що є сили по двом протилежним сторонам величезного і засніженого яру. І у кожного з наших героїв є свій набір небезпек, з якими наші герої цілком можуть впоратись, не маючи на руках Бімо. Але хтось повинен нести цього милого малюка... І рішення знайдено. Вони будуть нести його по черзі, перекидаючи від одного героя до іншого.

    Для того, щоб перекинути малюка Бімо від Фінна до Джейка і навпаки, вам необхідно натиснути на пробіл. Кожен переліт нашого малюка Бімо через сніговий яр буде приносити вам очки! Будьте дуже обережні, для того, щоб наш віртуальний малюк Бімо не потрапив у небезпечну ситуацію, адже у нашого віртуального малюка є всього-навсього три життя!..Той персонаж, який саме зараз буде нести Бімо, може набагато швидше бігти вперед або трішечки відстати, якщо ви будете натискати на кнопки зі стрілками вправо і вліво або ж підстрибнути - стрілками вгору.

    Швидше приступайте до нашої гри "Час Пригод: Снігова погоня" і ви відмінно проведіть свій час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам