Гра Час Пригод 2: Небезпечна подорож!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод 2: Небезпечна подорож!!
    Оцінка: 1735 очок, Голосів: 407

    Опис Гри:

    Фінн і Джейк наші головні герої відправляються на дуже захоплюючі пригоди в нашій надзвичайній грі "Час Пригод 2: Небезпечна подорож". Час для справжніх пригод настав! Хапайте ж швидше ваш мішок і швидше вирушайте в дорогу, адже тільки в дорозі відбуваються всі самі цікаві пригоди і все це ще чекає вас попереду! Куди вам доведеться на цей раз відправитись? Ми поки що це не знаємо, але ми точно знаємо, що це буде неймовірно і вас чекають дуже захоплюючі пригоди, які ви вже точно запам'ятаєте надовго!

    Керуйте у нашій грі "Час Пригод 2: Небезпечну подорож" за допомогою клавіатури. Наші відважні герої Фінн і Джейк рухаються разом, а вам в свою чергу потрібно вміло керувати нашими мультяшними персонажами окремо. Просто віддавайте команду вашим підлеглим і будьте впевнені, що обидва наших героя виконають їх бездоганно точно і дуже швидко.

    Для переміщення наших героїв по карті вам можуть стати в нагоді клавіші зі стрілками вправо і вліво. Слухаючи їх, наші герої підуть вперед або назад. Для здійснення вашими підопічними стрибка, натисніть на стрілочку вгору, а для здійснення атаки - натискайте клавішу пробіл. Але не забувайте збирати по дорозі кристали, які будуть приносити вам ігрові очки, а також додаткові бонуси - зайве життя для вашого героя або ж відновлення втраченого. Вперед до нашої дуже захоплюючої гри "Час Пригод 2: Небезпечну подорож" і ви самі переконаєтесь, як це весело проводити час з нашими мультяшними героями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам