Гра Час Пригод: Пекельний Коте!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Пекельний Коте!!
    Оцінка: 973 очок, Голосів: 234

    Опис Гри:

    Сьогодні в нашій дуже цікавій і барвистій грі "Час Пригод: Пекельний Коте" вогняний кіт, сама мила і дружелюбна істота, яке буде знаходитись серед наших віртуальних персонажів в даній грі.

    А найголовніше - з ним дуже весело грати! От і правда, варто подружитись навіть з самим жахливим персонажем, і виявляється, що як мінімум половина з пов'язаних з ним страхів повністю вигадані. Веселий і дуже добродушний котик, хіба що тільки має дуже шкідливу і небезпечну звичку, він любить підпалювати все, що він бачить на своєму шляху! Але робить він це зовсім не зі зла, просто він сам ходяче полум'я от і виходить все таким чином підпалювати.

    У нашій грі "Час Пригод: Пекельний Коте" вам необхідно провести нашого вогняного котика до виходу з рівня, поки всі дерев'яні помости під нашим вогненним героєм не прогоріли до тла. Використовуйте клавіші на яких зображені стрілки вправо і вліво для того, щоб змусити бігти вашого героя, і стрілку вгору для здійснення стрибка. Вам варто пам'ятати про те, що дерев'яні конструкції в нашій грі "Час Пригод: Пекельний Коте" прогорають дуже швидко, і на них краще довгий час не затримуватись, а ось на кам'яних конструкціях ви можете трішечки перепочити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам