Гра Час Пригод: Мультяшні танці!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Мультяшні танці!!
    Оцінка: 467 очок, Голосів: 132

    Опис Гри:

    Як і звичайні жителі планети Земля, наші віртуальні мультяшні герої Фінн і Джейк дуже люблять танцювати і навіть співати! І ви можете приєднатись до любителів танців і співу в нашій грі "Час Пригод: Мультяшні танці".

    У вас є унікальна можливість чудесним чином повеселитись в караоке-клубі і разом з нашими героями Фіном і його новими друзями - ведмежатами. Ловіть ритм танцю, в якому співають справжні ведмеді, і постарайтесь підхоплювати їх чудову пісню на правах повноцінного члена їх вокально-інструментального колективу. Але вам варто пам'ятати про те, що для нашого віртуального головного героя Фінна дуже важливо не осоромитись на очах у всього караоке-клубу, тому будьте дуже уважні і поставтесь до цього завдання вкрай відповідально.

    Для того, щоб підказати нашому співочому герою Фіну, коли ж йому необхідно вступати у вокальну партію - використовуйте клавішу Z. Точно в той час, коли ви будете тримати клавішу затиснутою, наш герой Фін буде співати як соловей.

    Ну зрозуміло, що для гри "Час Пригод: Мультяшні танці" вам знадобиться включений звук, але якщо ви вдома не зовсім одні, то краще скористайтеся навушниками і тоді ваш вокальний спів не буде різати слух оточуючим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам