Гра Час Пригод: Цукерковий футбол!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Цукерковий футбол!!
    Оцінка: 469 очок, Голосів: 130

    Опис Гри:

    Справжня мрія для всіх ласунів і любителів смачних цукерок - це пограти їх улюбленими ласощами у футбол. Якщо ви відноситесь до їх числа, то в нашій грі "Час Пригод: Цукерковий футбол" у вас є унікальна можливість здійснити вашу мрію.

    Наші відважні герої та вірні друзі Фінн і Джейк вирішили позайматись не тільки порятунком всього світу, але вони ще й вирішили повеселитись, і це вони запланували зробити у нашій дуже захоплюючій грі "Час Пригод: Цукерковий футбол".

    Як і будь-які хлопчаки, так само і наші улюблені мультяшні герої Фінн і Джейк просто таки дуже сильно люблять футбол і весь свій вільний час проводять за переглядом футбольних матчів. І вони не тільки дуже люблять цю захоплюючу гру, але наші герої з величезним задоволенням самі збирають свої віртуальні команди для того, щоб взяти участь у матчі і поганяти м'яча по полю. Тим більше, що в чарівній країні і звичайний футбол стає так само чарівним і справжнім цукерковим. Погодьтесь, що це дуже цікава та оригінальна ідея поганяти замість футбольного м'яча дуже смачні цукерки.

    Швидше приступайте до нашої захоплюючої гри і ви самі переконаєтеся в її неперевершеність!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам