Гра Втеча з Маєтку Примар 3Д

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча з Маєтку Примар 3Д
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Моторошна, таємнича і страшно цікава гра під назвою, що претендують стати назвою якогось супер-мега містичного блокбастера, пропонується твоїй увазі. При чому тут тобі доведеться не просто спостерігати за героями, а відчути себе одним з них, зіткнутися з невідомим, зануритися в атмосферу містики і лицем до лиця зіткнутися з потойбічними силами в особі примар, якими кишить занедбаний маєток.

    Не так давно ви вели листування з якимось професором, який досить скептично ставився до ваших думок про надприродне. Професор і зовсім мав славу великим скептиком, обожнює розгвинчувати міфи, що стосуються будь-якої чортовини. Але сталося так, що черговий міф професор так і не зумів розгвинтити, а замість цього просто взяв і зник.

    Ти, як вірний послідовник його ідей і старанний учень, вирушаєш у старе маєток, щоб розгадати таємницю зникнення свого наставника. Однак, чи знав ти, що привидів, що живуть в маєтку, далеко не казка? Поринь у страшну атмосферу стародавнього будинку, вздрогни від крижаного подиху нежиті за своєю спиною і будь дуже обережний, пересуваючись по коридорах маєтку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам