Гра Захист Вежі поодинці

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі поодинці

    Опис Гри:

    Самотня Оборона – іграшка, яка розповідає історію далекої планети, що знаходиться все сонячної галактики. Вона дуже нагадує землю, рівно, як і її мешканці. На відміну від сонячної галактики, там, де розташована планета, яку нам належить захищати, на всю процвітають колоніальні війни. Так, войовничо налаштовані мешканці сусідньої планети вирішили розширити свої території та поневолити жителів сусідніх планет.

    Тобі потрібно відбити атаку недоброзичливців, в чиєму арсеналі величезна кількість добре озброєних піхотинців і навіть бронетехніка.

    Втім, твої герої теж озброєні досить непогано. Поки що керівництво прийняло рішення не кидати на поле бою людей, а спробувати відбитися з допомогою машин. Уяви, що ти командувач армією, і не дай загарбникам прорватися на стратегічно важливу територію.

    У тебе є певний запас грошей, на які можна купити необхідне озброєння. Розстав танки в довільному порядку і приймай першу хвилю армії ворога. Зверни увагу, ворог може наступати з будь-якою з сторін.

    Рекомендуємо також захистити підступи до важливої території. Наприклад, можна побудувати стіни, які не так то просто пробити. Крім того, у грі доступна функція розкидання мін: як протипіхотних, так і протитанкових.

    Не забувай стежити за ступенем надійності і «здоров'ям» бойових машин. Чіні їх вчасно, інакше є ризик залишитися без зброї в особливо важливий момент.

    Гра Самотня Оборона – ідеальний вибір для хлопчиків, обожнюють грати у війну.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам