Гра Вогонь і Вода Бродилки по храму

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода Бродилки по храму
    Оцінка: 19427 очок, Голосів: 4459

    Опис Гри:

    Стародавні храми зберігають у собі дуже багато різних таємниць, розгадати які дуже часто не можуть навіть найвідоміші вчені. Так як ті, хто будували ці могутні споруди, хотіли заховати від людей дуже важливі таємниці, для яких люди не готові. У такому храмі, який сповнений таємних кімнат і підземель, сьогодні будуть бродити наші відважні персонажі Вогонь і Вода.

    До гри "Вогонь і Вода - Бродилки по храму" - вам потрібно буде витягувати ваших улюблених мультиплікаційних персонажів - Вогонь і Воду, з дуже складних, а часом і навіть дуже небезпечних рівнів гри.

    У даній грі для вас заготовлені нові пастки і логічні випробування, які не кожен здатний пройти. Так що грати вам в цю гру буде точно не нудно.

    Цей древній храм побудували ще стародавні жерці і вони не дуже хотіли, щоб хто-небудь окрім них, у цих приміщеннях ще як-небудь був присутній. Тому древні мудрі жерці, наповнили приміщення храму самими різноманітними пастками, яких вам краще всього уникати і обходити стороною, якщо, звичайно, вам дорога життя вашого мультяшного героя.

    Тільки самий сміливий і відважний гравець зможе пройти цю гру і обійти всі приготовані зберігачами приміщення храму пастки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам