Гра Армія: Захист Космічної Бази від вторгнення

    Ігри » Ігри Армія » Гра Армія: Захист Космічної Бази від вторгнення

    Опис Гри:

    Якщо ти цікавишся футуристикой і є затятим шанувальником геймів, де потрібно щось або когось обороняти, пропонуємо твоїй увазі гру Вторгнення Sci-fi. Тут тобі нудьгувати не доведеться, можеш бути в цьому впевненим. Від тебе потрібно зробити дуже багато дій і розробити безліч стратегій.

    Масштаб того, що відбувається просто викликає захоплення. Тому що тобі доручена доля цілої планети, на яку зазіхнули прибульці. Благо, ти можеш створити справді боєздатну армію, адже грою передбачений цей момент до найдрібніших деталей. Так, серед бойового арсеналу ти можеш знайти відважно мечоносця, мужньо солдата Тесла, влучного стрільця, доброго медика, сильно і важкого солдата, блискавично швидкого ніндзя, чітко потрапляє в ціль снайпера, енергетика, лучника, а також робота. Вся ця компанія подарує тобі можливість перемогти ворога на раз, два, три.

    Всього в геймі є п'ятнадцять левелів. На кожному етапі тебе чекає дев'ять солдатів. Ти маєш можливість сорок разів апгрейдити власні ресурси. У тебе є можливість отримати двадцять чотири досягнення. Також слід відзначити окремо режим виживання, який також можна вибрати в геймі. До твоєї уваги представляється дванадцять різних ворогів і три найсильніших супротивника – боса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам