Гра Лікарня: Електрошок!

    Оцінка: 2123 очок, Голосів: 506

    Опис Гри:

    В нашій захоплюючій і барвистій гри "Лікарня: Електрошок" вам належить рятувати чимало життів. Ви будете робити реанімаційні дії з хворими, які перестали дихати і вам дуже терміново потрібно відновити биття серця.

    Якщо у вас коли-небудь виникало бажання спробувати, як працює електрошок, ласкаво просимо у віртуальну лікарню Сент-Льюїса! Почавши грати в цю гру, ви відразу переноситесь в нашу лікарню і опиняєтеся в палаті інтенсивної терапії, біля пацієнта, якому потрібно врятувати життя. І ви повинні з усією відповідальністю поставитися до своєї роботи, адже життя або смерть цього пацієнта саме в ваших руках. Відповідально - це не те слово! Але такою є робота реаніматолога - дуже відповідальна. І є в цій роботі і істотний плюс - якщо ви зробите все правильно і без допущення найменших помилок, життя людини буде врятована і він і його родичі будуть вдячні вам все життя.

    Твоєї завданням є стабілізувати пульс хворого з допомогою електростимулятора. Для цього потрібно натискати на кнопку стимулятора кожен раз, коли графік пульсу на екрані гри з зеленого стане червоним! Якщо ви будете позіхати, і пропустіть момент - серце пацієнта відразу ж зупиниться. Натиснете не вчасно - і пацієнт отримає зовсім не потрібний йому розряд струму. Будьте дуже уважними.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам