Гра Лабіринт: Пригода Лісника

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Пригода Лісника

    Опис Гри:

    Заблукати в лісі – справа нікчемна, про це добре знають і грибники, мисливці. А ось лісники навпаки, повинні знати лісові нетрі, як свої п'ять пальців. Втім, це не про нашого сьогоднішнього героя. Бідолаха настільки захопився погонею за браконьєрами і збиранням грибів, що відійшов від свого будиночка на дуже пристойну відстань. Звичайно ж, він зможе повернутися додому, однак для цього йому доведеться пройтися по хитромудрому хитросплетінню лісових доріжок.

    Допоможеш нашого лісника? Тисни «нова гра» і занурюйся в безодню барвистою забави.

    Але не сподівайся на те, що все пройде гладко. Відомо, що в лісі водиться велика кількість хижих звірів. Людині потрібно побоюватися вовків і ведмедів. Від ведмедя відбитися дуже непросто, а їх цього року розвелося досить багато. Мало того, що вони можуть покалічити нашого лісника, так ще й намагаються збирати гриби.

    Отже, твоя місія складається з трьох завдань: зібрати всі гриби, не потрапити в пазурі ведмедю, відшукати ключ від будинку і дістатися до будинку. Керуй лісником клавішами-стрілками. При цьому у тебе ще й обмежено час, так що поквапся.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам