Гра Машинки: Гонки в Зоопарку

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машинки: Гонки в Зоопарку

    Опис Гри:

    Любиш зоопарк? Так, це місце обожнюють багато, адже тут можна побачити цікавих тварин. Гра Машини в Зоопарку дуже незвичайна, тому що тут ти знову зустріли з персонажами улюбленого мультика – картини під назвою Мадагаскар.

    Коли в зоопарку повним-повно відвідувачів, нашим звірам є, чим зайнятися. Наприклад, розважати гостей. Але от коли в зоопарку порожньо, ніж таким зайнятися тваринам, щоб добре провести час? Як варіант, можна влаштувати гонки, а чому б і ні? Так що сьогодні тебе чекають неймовірні пригоди в компанії веселих звіряток.

    Для початку необхідно визначитися, ким ти хочеш грати. Нагадаємо, що у тебе на вибір є всі персонажі мультфільму Мадагаскар. Це може бути лев, бегемот або ж жираф. Вибравши улюбленого персонажа, починай гнати на тачці. Завдання полягає в тому, щоб залишити всіх конкурентів далеко позаду, власне, як і у всіх інших змаганнях подібного типу. Ти можеш кидати у конкурента мінами, щоб пошкодити його автомобіль – тоді він не зможе продовжувати шлях, а твоя перемога буде майже в твоїй кишені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам