Гра Для хлопчиків розмальовки

    Ігри » Ігри розмальовки онлайн грати безкоштовно! » Гра Для хлопчиків розмальовки
    Оцінка: 454 очок, Голосів: 116

    Опис Гри:

    Кажуть, що розфарбовування чорно-білих ілюстрацій - привілей дівчат, а іграшки розмальовки для хлопчиків їх зовсім не вражають.

    Ми категорично не згодні з цим твердженням і не сумніваємося, що з'явилося таке переконання лише тому, що виробники альбомів-розмальовок в основному орієнтують їх виключно на «дівчачу» тему: метелики, квіти, принцеси, лялечки, замки, кошенята і цуценята, та інша солодка нісенітниця. Природно, хлопчакам це все до лампочки. Їм подавай гонки, трансформерів танчики і так далі.

    Тематика розмальовок для хлопчиків дуже цікава і абсолютно «чоловіча», захоплює мужичків значно більше, ніж кошенята з принцесами. Давайте перевіримо.

    Проведемо досвід. Нам знадобиться один здоровий, нічим не зайнятий чоловік від двох до шести років, вільні півгодинки, і, звичайно ж, комп'ютер. Ну, погнали!

    Натискаємо кнопку «запуск» нашої забави Розмальовки для хлопчиків, вибираємо один з декількох малюнків і спостерігаємо, що власне трапиться. Якщо очі у малюка запалилися, губки посміхаються, і що найголовніше, не смикає предків через кожну хвилину з вічним ниттям «пограйте зі мною», будемо вважати, що наш досвід пройшов успішно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам