Гра Мототріал з Рейнджерами Самураями: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Мототріал з Рейнджерами Самураями: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 975 очок, Голосів: 238

    Опис Гри:

    Ви взахваті від трюків на мотоциклах? Пропонуємо вам навчитися робити їх самостійно в нашій барвистій і дуже динамічній грі "Мототріал з Рейнджерами Самураями".

    Мототріал - це розвага зовсім не для всіх охочих і новачків. Цьому необхідно дуже багато і довго вчитись, і навіть у цьому випадку цей спорт залишиться дуже небезпечним для вашого життя, якщо не дотримуватися правил і не бути дуже обережними. А ось в комп'ютерній грі зовсім не обов'язково витрачати багато часу на тренування, адже тут для вас все дуже безпечно, і до того ж наша гра "Мототріал з Рейнджерами Самураями" дає вам можливість в теорії ознайомитися з більшістю популярних технік і прийомчиків, які застосовують справжні професіонали мототріальщики в реальності.

    У нашій грі "Мототріал з Рейнджерами Самураями" вам необхідно управляти вашим байком з допомогою клавіатури. Стрілка вгору може відправити вас вперед з максимальною швидкістю, пригальмувати чи навіть здати назад, ви зможете натиснувши на стрілку вниз, а при натисканні на стрілочки вправо і вліво дозволить вам обертати ваш байк в повітрі. Виконуйте круте сальто або вирівнюйте положення вашого байка, для того, щоб приземлитися на колеса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам