Гра Ріо: Ловля пташок!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Ріо: Ловля пташок!!
    Оцінка: 1596 очок, Голосів: 369

    Опис Гри:

    Дуже часто у житті буває так, живеш собі в затишній і звичній для вас клітці і тут раптом опиняєшся втягнутим в цілий неприємний вир подій, часом нових і приємних, а інколи і не дуже приємних знайомств і неймовірних ситуацій. І навіть іноді доводиться вчитись чомусь новому, наприклад - літати. Здолати можна будь-які труднощі, які трапляються в житті, головне це ваше бажання побороти цю ситуацію та мета, яку ви переслідуєте. Ігри Ріо - це дуже прикольні сюжети, відмінна графіка і ваші улюблені персонажі.

    Вступайте в справжню відважну команду безстрашних ловців пташок. У нашій грі "Ріо: Ловля пташок" кожен зможе відчути себе справжнім мисливцем.

    Хапайте вашу мисливську зброю і вперед на чудове полювання! Ні, не бійтесь, вбивати вам нікого не доведеться. Тому що ваша рушниця буде не заряджена бойовими патронами, а незвичайними капсулами, які викидають сітку. Ловіть момент цими мисливськими сітками і нехай у них потрапляють пролітаючі повз вас пташки. Пам'ятайте, що за кожну спійману вами пташку ви будете заробляти гроші. Водите мишкою, щоб у вас вийшло точно прицілитись, а коли приціл буде наведений, натискайте на ліву кнопку мишки для того, щоб зробити постріл.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам