Гра Тачки: Гонки по Бездоріжжю

    Ігри » Ігри Тачки » Гра Тачки: Гонки по Бездоріжжю

    Опис Гри:

    Мультфільми дуже часто стають основою для створення хорошої гри. Подібна ситуація трапилася з персонажем «Блискавка Маквін» і його друзями. Тепер на червоній машині з блискавкою на дверях можна промайнути по справжньому, повністю відчуваючи весь складний процес управління. Як завжди гравця будуть оточувати інші супротивники, які будуть готові в будь-яку хвилину скористатися навіть найменшої помилкою, щоб вирвати перемогу з рук. Нудьгувати вже точно не доведеться.

    Головні персонажі - Гра Тачки: Гонки по Бездоріжжю

    Основним персонажем залишається, звичайно ж «Блискавка Маквін». Червоний кузов, як і раніше дуже сильно виділяється на тлі інших, що не дозволяє втратити машину зі свого виду. Його дух також рветься на чергову нову трасу для перемоги над усіма супротивниками. Ось тільки звичайні дороги замінено на важкопрохідні стежки пустелі.

    Суперниками за перше місце виступають ще 4 комп'ютерних персонажа. Дві машини на старті розташовуються спереду і дві ззаду. Вони пофарбовані в різні кольори: синій, фіолетовий, зелений і відтінки червоного. Це зроблено спеціально для відмінності між гонщиками. Всі переобладнані під їзду на бездоріжжі, де власне і проходять заїзди. Сподіватися на помилку супротивника нерозумно, вони дуже здібні водії.

    Особливості гри - Гра Тачки: Гонки по Бездоріжжю

    На відміну від вже звичних гонок гра «Тачки» відрізняється багатьма рішеннями, здатних зацікавити гравця своєю простотою і в теж час різноманітністю.

    • Відмінний зовнішній вигляд як для браузерної гри.
    • Добре промальовані всі персонажі, а деталізація місцевості створює відчуття від їзди по найбільш посушливих пустелях на нашій землі.
    • Крім перемоги можна ще збирати монетки, розкидані по всьому рівню.
    • гонки по бездоріжжю включені не тільки поламані мости, але і кактуси здатні затримати будь-якого гонщика на деякий час.
    • Рівні можуть проходитися з різним рейтингом, де три зірки найкращий показник.
    • Є міні історія, що розповідає, чому ж «Блискавка Маквін» вирішив вступити в сутичку з нахабними машинами.
    • Підходить дітям від 3-х років – сімейна гра.

    Системні вимоги мінімальні. Для активації гри потрібно просто зайти зі стандартного браузера на сторінку і дочекатися повного завантаження всіх даних.

    Як вигравати і управляти - Гра Тачки: Гонки по Бездоріжжю

    На щастя для багатьох управління зведено до мінімуму. Газ перебувати на великій клавішу «Space». Її потрібно просто натиснути і не відпускати до самого фінішу. При відриві машини від землі або моста можна керувати рухами корпусу в повітрі для кращого приземлення. Від цього буде залежати прискорення. Якщо кут приземлення ідеальний, то поїздка продовжитися в звичайному режимі, в іншому випадку відбудеться дрібна аварія.

    Перемогу отримує тільки той, хто досягне фінішної лінії першим. Наступний рівень відкривається навіть при попаданні в трійку лідерів, що дозволяє з бронзовою медаллю радіти проходження. В залежності від отриманих монет та інших балів присвоюється медаль. Максимальна кількість медалей три. Хоча вони не є обов'язковими, але за їх отримання будуть відкриватися нові можливості. Для виправлення отриманих результатів всі траси можуть проходитися повторно, кількість спроб не обмежена.

    Окремим меню виведені досягнення. Вони красиво оформлені фігуркою першопрохідника Стенлі. Всього пунктів до виконання десять. Починаючи від простого перетину фінішної прямої і закінчуючи проходженням всіх локацій з трьома зірками. За виконання цих досягнень можна розраховувати на приємний бонус. В цілому особливих труднощів виникнути не повинно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам