Гра Тачки Блискавка Маккуїн: Тренувальний заїзд

    Ігри » Ігри Тачки » Гра Тачки Блискавка Маккуїн: Тренувальний заїзд

    Опис Гри:

    Суперкубок – це саме те, про що може мріяти абсолютно будь-персонаж мультфільму «тачки», але щоб запулить бажане завжди потрібно наполегливо тренуватися. Головному героєві цієї історії і зовсім доводиться дуже туго і коли за його навчання береться новий друг – Майор, починається майже найскладніша частина пригоди Маквіна, нехай і практично найцікавіша.

    Флеш гра «тренувальний заїзд» пропонує гравцеві взяти на себе роль самого Маквіна, який повинен пройти через низку випробувань і довести, що він готовий до кубка. Для цього перед гравцем ставиться дуже проста мета – керуючи головним героєм виконати всього 1 завдання на кожній карті, після чого він буде повністю готовий до самого турніру.

    Особливості гри

    Для відображення всього, що відбувається розробники вибрали ізометричний тип графіки, тобто – на гру ви дивіться як би зверху. Крім Маквіна на тренувальній трасі присутні також і інші персонажі мультфільму, а кожна нова траса обов'язково відрізняється від попередньої. Всього існує 3 типи основного завдання, серед яких:

    • Проходження 3-х кіл за точно відведений час;
    • Проїзд через конкретні області (прапорці);
    • І проходження карти з обмеженим числом на будь-які аварії.

    Остання, до речі, дійсно може стати для гравця серйозним завданням, так як у міру просування по грі «Блискавка Маквін», траси стають складніше. В допомогу гравцеві передбачена повноцінна міні, але навіть вона не захищає від банального зіткнення з огорожею, що вже може зменшити шанси на перемогу.

    Додаткові завдання

    За проходження траси гравцеві видаються відповідні медалі, максимальна кількість яких – три. Вони позначають якість проходження карти, і для одержання їх усіх необхідно звертати увагу також на додаткові завдання. До них відноситься збір так званого палива, який розставлений по всій карті і іноді навіть за межами дороги. Важливо відзначити, що присутні навіть повноцінні секрети, представлені у вигляді прихованих шляхів і можливостей. До них варто віднести і присутність мосту, адже спочатку на тренуванні він піднятий, але його можна опустити, відвідавши відповідну область.

    В більш пізніх рівнях такі деталі є практично обов'язковими для проходження, ну а час на поставлену задачу постійно зменшується. Також завжди змінюється і побудова дороги, створюючи для гравця більше перешкод.

    Головні персонажі

    Грати, як і можна здогадатися, належить за самого Маквіна – головного героя мультфільму «Тачки». Всі події гри відбуваються конкретно в той проміжок часу, коли він тренувався у Майора в однойменному фільмі, нехай тут проходити через всі труднощі належить безпосередньо гравцеві.

    Що робити для перемоги і як грати

    Як і можна здогадатися, ігри тачки просто зобов'язані піднімати тему конкретно швидкості, дріфту і пов'язаних речей. Саме тому для перемоги дуже важливо вже на перших рівнях освоїти управління, щоб надалі встигати виконати завдання за відведений проміжок часу. Для цього використовуються звичні для флеш-ігор стрілочки на клавіатурі, серед яких «вгору» означає рух вперед, а «вправо» і «вліво» поворот на відповідні сторони. Важливо розуміти, що графіка і весь ігровий екран відображається в ізометричному принципі, так що рух вліво не означає їзду в цю сторону, а конкретно поворот від поточного автомобіля Маквіна.

    Для перемоги в грі потрібно пройти всі рівні, кожен з яких випробовує гравця на певний тип умінь. Серед них: швидкість, витривалість, акуратність і багато іншого. Тільки після повного проходження всіх карт головний герой гри і однойменного мультфільму буде повністю готовий до майбутнього кубку, в той час як всі завдання мають саме тренувальний, нехай і не завжди легкий характер!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам