Гра Захист Фентезі Королівства

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Фентезі Королівства

    Опис Гри:

    Гра для тих, хто не байдужий до магії, чаклунству і середньовічних баталій. Іграшка з відомого і улюбленого багатьма жанру – Захист Замку. Мабуть, всі геймери онлайн ігор неодноразово стикалися з цією категорією комп'ютерних розваг. Фантазія розробників не стоїть на місці і на цей раз у тебе є унікальна можливість випробувати свої сили в новій локації з новими героями, але старої доброї канвою – потрібно захистити територію від численних ворогів, на цей раз – жуков.

    У твоєму розпорядженні на перших рівнях – лучники і маги. Вони можуть здійснювати удар тільки вперед перед собою на дві клітини. Потрібно враховувати, що ширина дороги дорівнює трьом клітин і особливо розширюється на перехрестях. Саме тому, можливо, має сенс ставити вартою один навпроти одного, щоб не дати суперникам шансу піти ж напевно. Втім, вирішувати тільки тобі.

    - Пам'ятай, за кожного жука, покійного від стріли або посоха свого стража, на баланс твій впадуть заповітні бали. Саме з їх допомогою ти можеш розширити штат охоронців, які зроблять все можливе, щоб орава жуків була знищена в самі стислі терміни.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам