Гра Рейнджери Самураї на мотоциклі по горах

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї на мотоциклі по горах
    Оцінка: 512 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    Дуже захоплююче заняття поганяти на небезпечних трасах на своєму улюбленому мотоциклі, який їде по трасі як справжній професійний мотобайк.

    В нашій дуже прикольній і захоплюючій грі "Рейнджери Самураї на мотоциклі по горах", яка створена за сюжетами популярного серіалу про рейнджерів самураїв і по всім відомій грі эластомания. Як вже не важко здогадатися, головним героям нашої захоплюючої гри, а з ними і вам, випала просто таки унікальна можливість споробувати себе в ролі цього екстремального мотогонщика.

    У нашій грі "Рейнджери Самураї на мотоциклі по горах" ви отримаєте багато адреналіну та драйву, адже божевільна швидкість і запаморочливі стрибки - це ще не все, що є в нашій грі. Також тут є дуже багато тих унікальних речей, які дуже приваблюють справжніх гонщиків екстремалів, які обожнюють екстремальні види спорту. Але не варто вам забувати і про пов'язані з ними небезпеки для життя, адже потрапити в аварію на звивистих трасах дуже легко, так що будьте дуже уважними і акуратними і прикладіть всі ваші зусилля, для того, щоб ваш герой без проблем зміг дістатися до такого бажаного фінішу і став переможцем заїзду.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам