Гра Аніме одягалка: Одягни Сейлор Мун!

    Ігри » Ігри Аніме » Гра Аніме одягалка: Одягни Сейлор Мун!
    Оцінка: 430 очок, Голосів: 114

    Опис Гри:

    У нашій грі "Аніме одягалка: Одягни Сейлор Мун" ви можете створити свою власну унікальну картинку з вашими улюбленими героями з аніме. Створюйте ідеальні образи воїна в матросці.

    Посперечаємося, що при перегляді мультсеріалу Сейлор Мун вам не один раз хотілося хоч трохи наблизитися до їх відважного життя. І нехай вам не дано перевтілюватися і нести відплату в ім'я Місяця, ви все-таки зможете взяти участь в тому, що відбувається з Сейлор Мун!

    У нашій грі "Аніме одягалка: Одягни Сейлор Мун" ви можете не тільки вибрати в якому саме вбранні наша героїня відправиться гуляти, але вирішити, куди саме. Адже в нашій грі ви можете не тільки підбирати вбрання і аксесуари до них, але і змінювати декорації, в яких буде знаходитися наша героїня. Захочете, і вона буде красуватися на тлі Місяця, або за її спиною виявиться величезний густонаселений мегаполіс. Адже в нашій грі "Аніме одягалка: Одягни Сейлор Мун" все в ваших руках. Також у нашій грі ви можете вибрати будь-яку зачіску для нашої героїні, і помістити в її руки будь-яку чарівну паличку і вибрати для неї крила, які будуть у неї за спиною. Наша гра надає вам дуже великий простір для фантазії і реалізації ваших творчих здібностей і можливостей.

    Вам треба просто клацати на метеликів, на яких буде напис тієї частини зовнішнього вигляду воїна в матросці, яку будете змінювати і вибирить будь-який з наданих варіантів. І коли результат вас влаштує, ви можете зробити скриншот цього малюнка і зберегти вашу картинку на довгу пам'ять.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам