Гра Армія: Шалений Кулак

    Ігри » Ігри Армія » Гра Армія: Шалений Кулак

    Опис Гри:

    Ти готовий приступити до захисту власної території в грі Шалений Кулак? Тоді вперед, тому що час не чекає, а вороги тим часом ведуть наступальну операцію з усіх сторін, так що дивись в обидва, щоб не попастися на гачок противника.

    У тебе є одна явна перевага, про яку ми тобі зараз і розповімо. Справа в тому, що своїм підопічним є кулак, та не простий, а броньований. А з допомогою такої штуковини напевно жоден ворог не зможе залишитися в живих. Тільки поглянувши на це диво, відразу ж противник побіжить, куди очі, лише б подалі від цього кулака виявитися.

    Тим не менш, деякі воїни ворожої армії вирішили дати відсіч кулаку. Саме з цією метою вони зібралися всі разом... і тут почалося. У гру входиш ти. Запам'ятай управління грою, яка, в принципі, і так просте, проте все ж переплутати щось було б небажано. Тобі потрібно озброїтися мишкою і клікати нею в той момент, коли ти спостерігаєш критичну ситуацію. Тоді кулак з усією силою опуститися на ворогів і тут же зробить з них кашу. Головне тут не промахнутися. Тому що це буде дорого коштувати тобі, а саме – початком усього ігрового процесу з самого початку. Бажаємо здолати всіх ворогів з одного удару!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам