Гра Барбі: Показ мод в магазині

    Оцінка: 3771 очок, Голосів: 846

    Опис Гри:

    Барбі Показ Мод: передісторія

    Якось знаменита красуня Барбі заглянула в черговий бутик модного одягу. Але покинути його виявилося не так просто! Адже такий приголомшливий вибір стильного одягу не скрізь зустрінеш. І втриматись від спокуси переміряти всі ці карколомні вбрання їй ніяк не під силу. Приєднуйся до нашої героїні - разом вам буде ще веселіше!

    У чому суть гри Барбі Показ Мод

    Спідниці, джинси, шорти і укорочені брюки вміло поєднуй з різноманітними блузами, піджаками, регланами і майками. У твоєму розпорядженні також гарні платтячка. Створюй запаморочливі образи і підбирай комплекти в різних стилях і для різних випадків. Асортимент більш ніж значний. Так що починай творити, створюючи все більше і більше гармонійних комбінацій.

    Але і це ще не все. У відділі взуття ти знайдеш чоботи, туфлі, кросівки, балетки, босоніжки в найрізноманітніших варіаціях.

    Останні акорди в стильний образ внесуть різноманітні аксесуари - підбери для Барбі сумочку, окуляри, шарф, пояс і прикраси.

    Довірся своєму тонкому смаку і почутті стилю. Ти можеш поєднувати різні предмети гардеробу, взуття та аксесуари до тих пір, поки не досягнеш бездоганного результату. А завершиш ідеальний наряд для Барбі вибором відповідної зачіски.

    Специфіка гри Барбі Показ Мод

    Творці моди, якими сьогодні всі захоплюються і називають великими кутюр'є, теж колись були дітьми. Вони з захватом грали в ляльки і годинами вигадували і шили їм різні вбрання. Адже ще недавно, як би неймовірно це не звучало сьогодні, комп'ютерних ігор не існувало. Інакше, без сумнівів, майбутні знамениті дизайнери з величезним задоволенням грали б ось в такі ігри замість того, щоб псувати мамині спідниці і татові сорочки, споруджуючи чергову модель одягу для своєї ляльки.

    Тобі пощастило набагато більше. Адже з допомогою нашої гри ти можеш розкрити свій потенціал, розвинути почуття стилю і талант гармонійного поєднання фасонів і кольорів. Тому не втрачай часу даремно, і цілком можливо, що тебе в недалекому майбутньому чекає кар'єра знаменитого дизайнера одягу, взуття або аксесуарів, а на модному горизонті засяє нова яскрава зірочка.

    А що ще можливо в грі Барбі Показ Мод?

    Як ти думаєш, що завершує будьякий модний образ? Звичайно, зачіска. Цим важливим нюансом ніколи не варто нехтувати, щоб не зіпсувати весь вигляд. Адже одна укладка абсолютно приголомшливо виглядає в поєднанні з офісним костюмом, але буде виглядати комічно, якщо ти одягнеш рвані шорти.

    Звичайно, гра Барбі Показ Мод не залишила цей момент без уваги. Ти можеш вибрати з восьми різноманітних варіантів зачісок для довгого волосся. При бажанні золоті локони Барбі також можна перефарбувати в інший колір. Високий хвіст, романтичні кучері або чарівна «мальвіна» - вибирай! Все залежить від того образу, який ти талановито створила для нашої модниці.

    Розкриваємо секрети гри Барбі Показ Мод

    Нічого складного і хитромудрого у твоїй задачі немає. Можливо, спочатку правильно комбінувати елементи різних стильових напрямів і кольорової палітри буде не просто. Але трошки практики, і станеш справжнім профі. А отримані безцінні навики ти зможеш застосовувати щоденно - підбираючи одяг для себе коханої. Адже гра Барбі Показ Мод - це не тільки приємне проведення часу, але й істотна користь для всіх юних модниць, бо відмінно тренує відчуття стилю.

    А маленький секрет цієї гри в тому, що для новачків передбачена спеціальна кнопка, на якій зображена лампочка. Вона знаходиться у верхньому кутку праворуч. Якщо на неї натиснути, побачиш чотири повністю сформованих модних образи. Вони можуть послужити тобі підказкою в тому, як поєднувати речі за стилем і кольором. Спочатку, щоб набити руку, можеш навіть скопіювати їх, поступово змінюючи або додаючи деталі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам