Онлайн гра Бетмен - Врятуй друзів

    Ігри » Ігри Бетмен » Онлайн гра Бетмен - Врятуй друзів
    Оцінка: 387 очок, Голосів: 99

    Опис Гри:

    У нашого героя Джоні є ще старша сестра, яка крім того що розумниця і красуня, ще й геніальний винахідник, учений і дослідник. Єдиним її недоліком є те, що вона постійно використовує нашого головного героя на побігеньках і змушує його приймати безпосередню участь у всіх проведених нею експериментах. Ось і зараз, вона хоче, щоб її маленький братик пішов в глибокий океан. Метою цієї захоплюючої експедиції є вивчити підводні ландшафти, зробити якомога більше фотографій і відшукати загублені на дні океанських глибин скарби. Правда ж дуже захоплюючий експеримент.

    Після декількох сестричкиних маніпуляцій над Джоном у нього замість ніг стали ласти, а замість легких утворилися зябра. І озброївшись камерою наш Джоні відправився на захоплююче вивчення океану.

    Вам необхідно допомогти нашому головному герою зануритися якомога глибше на максимально можливу глибину океану, і тільки з однією лише камерою в руках і ще примудритися не потрапити ні в одну із приготованих вам пасток і не стати кормом для океанічних риб і відшукати цікаві скарби.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам