Гра Братц Модниці

    Ігри » Ігри Братц » Гра Братц Модниці
    Оцінка: 665 очок, Голосів: 160

    Опис Гри:

    Дівчата, як правило, дуже багато часу приділяють своєму зовнішньому вигляду. Адже від того, як вона виглядає, може залежати дуже багато. Дівчата Братц, також дотримуються жіночого правила, і надають своїй зовнішності великої уваги і в зв'язку з цим фактом, розробники комп'ютерних ігор, вирішили створити дуже величезну кількість ігор-одягалок з участю цих знаменитих ляльок. Ви можете легко переконатися в надмірною опікою за зовнішнім виглядом цих красунь відвідавши нашу нову гру "Модниці", в якій вони беруть участь. У даній грі вам необхідно одягнути цих чотирьох красунь Братц.

    Ігрове меню даної гри, насичено величезною кількістю варіантів зачісок, одягу, макіяжу, аксесуарів, взуття для наших красунь, тому ми впевнені, що процес створення макіяжу і стильного образу для кожної з наших героїнь, пройде для вас дуже захоплююче і цікаво. Вибір необхідних зачісок та одягу в даній грі дуже легкий. Вам необхідно добре продумати образ для кожної з учасниць, і щоб він був неповторний на інших красунях Братц. Кожен образ повинен бути унікальним.

    Починайте створювати і фантазувати над зовнішнім виглядом цих чотирьох красунь і насолоджуйтеся отриманими вами результатами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам