Гра Братц Костюми супергероїв

    Ігри » Ігри Братц » Гра Братц Костюми супергероїв
    Оцінка: 446 очок, Голосів: 114

    Опис Гри:

    Красуням ляльок Братц вже неабияк набридло постійне відвідування салонів краси і модних бутиків і вони захотіли стати корисними для своєї планети і вирішили захистити її від різних лиходіїв, які будуть траплятись у них на шляху. Для здійснення задуманого ними плану, наші віртуальні захисниці придбали в найближчому магазині, і одягнули на себе справжні костюми супергероїв, а боротьбу наші новоспечені супергеройши будуть вести в нашій новій грі "Костюми супергероїв". Наші ляльки зламали всі стереотипи і довели, що вони можуть переживати не тільки про свій зовнішній вигляд, але і піклуватися про чудовий чарівний світі Братц.

    Ви також можете прийняти участь разом з ляльками Братц і стати відважним помічником у цій нелегкій справі. Але перед самою вирішальною атакою, вам необхідно зібрати секретний пазл із зображенням наших дівчат-супергероїв.

    Гра почнеться з необхідності прийняття рішення про рівні складності гри, після чого на вашому екрані відкриється зображення. Щоб продовжити, вам необхідно скористатися спеціально призначеною кнопкою внизу ігрового поля, для того, щоб всі фрагменти картинки перемішалися між собою. У лівому куті ігрового поля буде знаходитися кнопка підказка, використовуючи яку, ви можете відновити необхідне зображення за мінімально короткий час.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам