Гра Зимовий Маріо

    Оцінка: 457 очок, Голосів: 125

    Опис Гри:

    Маріо - це всіма улюблений і обожнюваний герой культової і популярної гри, точніше цілої великої серії ігор. Маріо - це сантехнік, який має екстравагантні вуса і невисокий зріст. Родом він з грибного королівства. На пригодах маленького сантехніка виросло не одне покоління гравців. Тим, кому хочеться згадати колишні хороші години, проведені за іграми в Маріо, або ж долучитися до популярної і епохальної спадщини ігрового світу пропонуємо Вам таку можливість.

    Гра "Зимовий Маріо" - це класична бродилка, захоплююча, несподівана і дуже-дуже швидка. Варто вам на хвилинку відволіктися або розслабиться і ваш герой Маріо перетвориться в коржик, а ви програєте.

    І в цій грі вам доведеться починати все заново. Незворушний вусатий герой сантехнік тепер вже подорожує по великому засніженому місту. Повз нього на величезній швидкості проїжджають машини, а з високих гір сходять небезпечні для життя героя снігові лавини. Під ногами Маріо ковзають безліч брил льоду - не оступитись і не впасти дуже складно, але це і буде вашою головною задачею. Допоможіть вусатому сантехніку Маріо пройти всі рівні гри без втрат і катастроф i при цьому набрати якомога більше балів. Удачі, Маріо чекає на вас!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам