Гра Загадки тропічного лісу

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Загадки тропічного лісу
    Оцінка: 543 очок, Голосів: 132

    Опис Гри:

    Вас приваблюють екзотичні країни і ви любите або мрієте подорожувати по тропічним лісам і джунглям? Граючи в гру "Загадки тропічного лісу" ви потрапите в захоплюючу подорож по справжньому тропічному лісу та щей в компанії допитливого природодослідника і великого любителя тварин на ім'я Дієго.

    У грі присутні запаморочливі польоти над землею на аероплані, захоплююче катання на тарзанках, незабутні і запаморочливі стрибки і лазіння по деревах теж входять в комплект вашої подорожі у світ джунглів.

    Тільки є один нюанс, непосидючі і нав'язливі мавпи, які виявилися абсолютно несвідомими екземплярами для дослідження і абсолютно не хочуть, щоб їх вивченням займався вчений Дієго. Крім того, що вони постійно тікають від бідного ученого та й ще зі швидкістю реактивного двигуна, вони, до всього, весь час кидаються слизькими банановими шкірками прямо під ноги нашим героям.

    Незважаючи на всі неприємності приготовані тропічним лісом для наших героїв, їм необхідно майстерно ухилятися від цих неприємностей і зробити свої дослідження. Дуже захоплююча і смішна гра, яка не залишить вас байдужими.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам