Гра Прогулянка з Чародійками - грати безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Прогулянка з Чародійками - грати безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 374 очок, Голосів: 102

    Опис Гри:

    Для нашого здоров'я дуже важливо проводити якомога більше часу на свіжому повітрі і частіше прогулюватися. Крім того, під час прогулянки, модниці можуть подивитися і оцінити оточуючих, а також показати себе! Ось і наші віртуальні відьмочки також люблять прогулюватися, але тільки їх прогулянки трохи відрізняються від наших людських прогулянок, вони гуляють на справжніх мітлах.

    І це звичайно ж само собою зрозуміло, адже прогулянка з справжніми Чародійками не може бути звичайним заняттям для їх розваги і проведення вільного часу. Юним відьмочкам обов'язково треба когось рятувати і також боротися зі злом!

    Ось і зараз в нашій грі "Прогулянка з Чародійками" ви можете побачити як звичайнісінька прогулянка перетвориться в справжню жорстоку битву.

    Наші героїні будуть літати на мітлах, а управляти ними будете ви. Для цього використовуйте стрілочки на клавіатурі. Для пострілу в привидів, кажанів або ж дуже злих гарбузів, натискайте клавішу L. З кожним новим рівнем нашої гри "Прогулянка з Чародійками" ваші вороги будуть все швидше, а вбити їх буде все складніше і складніше.

    І до того ж, вам необхідно буде встигнути знищити всіх ваших супротивників до того, як час в нашій грі закінчиться.

    Погодьтеся дуже захоплюючі прогулянки у наших відьмочок. І взяти в них ви можете участь прямо зараз. Починайте грати в нашу гру "Прогулянка з Чародійками" і починайте справжнє полювання на всіляку нечисть.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам