Гра Ведмежа і Даша

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Ведмежа і Даша
    Оцінка: 805 очок, Голосів: 194

    Опис Гри:

    Якщо ви любите тварин і яскраві мультяшні ігри, тоді гра "Ведмежа" створена саме для вас. У грі "Ведмежа" вашим основним завданням буде спробувати зробити життя маленького мультяшного ведмедика по-максимуму хорошим , веселим та захоплюючим.

    Нашого головного героя ведмедика залишили під вашу відповідальність і ви, як досвідчена нянька, повинні про нього подбати щоб ведмежа залишилось щасливим.

    У грі "Ведмежа", над головою вашого підопічного будуть з'являтися хмаринки і вам необхідно буде виконувати те, чого забажає наш головний герой і робити це якомога швидше, щоб вчасно встигнути реалізувати бажання ведмедика. Якщо ви раптом помилитеся і дасте підопічному щось не те, чого він хотів, у вас будуть відніматися чимало балів і вам доведеться їх компенсувати. Кілька таких подібних помилок буде достатньо для того, щоб ваша гра була програна.

    Все що вам потрібно для проходження даної захоплюючої мультяшної гри - це бути дуже уважним до бажань вашого ведмедика і виконувати всі його бажання як можна швидше і правильно. Приступайте до нашої гри "Ведмежа" прямо зараз, і ми впевнені, що ви відмінно проведете вільний час.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам