Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Даззлингс Арія Блейз

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії: Одевалка Даззлингс Арія Блейз

    Опис Гри:

    У грі Даззлинг Арія Блейз ти побачиш, тобто візьмеш участь в історії, коли Арія Блейз виступає в групі, назва якої відповідає назві гейми. Одна тільки біда – наша героїня ну дуже непривітна і навіть зла. Вона постійно заводить сварки і скандали між учасницями групи. Найцікавіше те, що дівчина навіть не замислюється про свою сутність. Вона впевнена, що все це в порядку речей. І щоб все життя налагодилося, треба так і продовжувати вести себе самим що не є неналежним чином.

    Проте гра не про це. Ми розповіли тобі таку історію тільки тому, щоб ти розуміла, з яким персонажем будеш мати справу в цьому геймі. Так, непривітна, так, груба, так, зла. Проте дівчина всіляко намагається завжди бути на висоті. Можливе, таке прагнення зумовлене тими самими бажаннями перевершити всіх інших дівчат. Хто його знає. Але факт залишається фактом. Сьогодні Арія Блайз – твоя клієнтка в салоні, і ти повинна зробити все можливе, щоб догодити її побажанням.

    А хоче наша героїня не зовсім багато. Вона мріє стати перед подружками у найкращих одягах, з самим стильним макіяжем і бездоганною зачіскою. Зрозуміла, в якому напрямку потрібно діяти? Все правильно – придумай новий стильний образ для своєї підопічної і подивишся в кінці, що у тебе з цього вийшло. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам