Гра Еквестрія: Догляд за Милим Поні

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Догляд за Милим Поні

    Опис Гри:

    У грі Догляд за Милим Поні у тебе обов'язково проявиться материнський інстинкт. Тому що тобі довіряється маля поні. Це настільки позитивний і добрий герой, що дивитися на нього без розчулення просто не представляється можливим. Не віриш? Так швидше запускай гру, щоб отримати можливість самій у всьому розібратися.

    Отже, всі діти люблять грати. Правда? І наш поні не є тому виключенням. Головний герой гри дуже любить балуватися, жартувати, веселитися. І, як всі хлопці, поні воліє проводити час в багнюці. Тобто наш герой любить зануритися в калюжу, пробігтися по дорозі, яку тільки що намочив дощ і так далі.

    Хай грає! Це ж дитина все-таки. Однак після такого проведення часу поні стає схожим на свиню (нехай пробачать нас свинки). Тому що на його маленькому тілі немає жодного чистого містечка. І тут в гру вступаєш ти. Тобі потрібно вимити головного героя. Та так, щоб його шкіра виблискувала після проведення водних процедур. Пам'ятай, що ти маєш робити це якомога швидше, тому що часом ну дуже обмежена. Якщо ти впораєшся за відведені хвилини, зможеш сміливо перейти на наступний рівень, де все почнеться заново: спочатку поні грає з брудом, а потім приходить до тебе з проханням допомогти йому вимитися. І знову на твоїх руках виявиться не чиста конячка і обмежений час. Переходь з рівня в рівень і насолоджуйся кожною миттю ігрового процесу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам